آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد ورزش و بارداری
با دانلود تحقیق در مورد ورزش و بارداری در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق ورزش و بارداری را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق ورزش و بارداری ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد ورزش و بارداری
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
با اینکه در سالهای گذشته پزشكان توصیه میكردند خانمهای باردار در هر دفعه تمرین، باید كمتر از 16 دقیقه ورزش كنند، اما در حال حاضر، گفته میشود که این افراد میتوانند برای مدت طولانی به شیوه صحیح ورزش كنند، ولی دمای بدنشان هم خیلی افزایش نیابد.
در یك مقاله تحقیقی جدید گفته شده که در نوزادان متولد شده از زنانی كه طی بارداری بهطور پیوسته و شدید ورزش كرده بودند، اثرات بدی مشاهده نشد و حتی این نوزادان از سایر كودكان باهوشتر بودند. بیشتر افراد فكر میكنند، برای یك خانم باردار غیرممكن است كه سخت و شدید ورزش كند، زیرا معقتدند ورزش شدید موجب كمبود اكسیژن در مغز كودك میشود و به آن صدمه میزند. ولی آنچه كه به مغز كودك آسیب میرساند، كمبود كالری و افزایش درجه حرارت بدن است.
در گذشته هم گفته میشد ورزش موجب تب و افزایش بیش از حد درجه حرارت بدن طی ماه اول بارداری میشود و موجب تخریب مغز و نخاع میشود، ولی بررسی روی خانمهای باردار ثابت كرد که افزایش درجه حرارت بدن در این گروه در اثر عفونت بوده است نه ورزش كردن.
ورزش مادر، تقویت قلب نوزاد
ورزش در دوران بارداری نه تنها برای مادر بلكه برای كودك نیز فواید قلبی-عروقی به همراه دارد. ورزش مادر در دوران بارداری، اثرات مفیدی روی دستگاه عصبی خودکار قلب جنین دارد. دستگاه عصبی خودكار فعالیتهای غیرارادی بدن مانند ضربان قلب، فشار خون، آهنگ تنفس را در اندام های داخلی كنترل میكند.
تعدادی از محققان آزمایش كردند تا ببینند جنینهایی كه در رحم مادر در معرض ورزش قرار میگیرند در مقایسه با جنینهایی كه در معرض ورزش قرار نمیگیرند، عملكرد خودكار بهتری دارند یا خیر. محققان آهنگ قلب جنین و اختلاف آهنگ قلب را در هفتههای 28 تا 36 بارداری در زنانی كه ورزش میكردند و آن هایی كه ورزش نمی کردند، اندازه گرفتند. در این مطالعه پنج مادر باردار، سه بار در هفته دست كم به مدت 30 دقیقه، ورزش هوازی انجام میدادند و پنج نفر دیگر برنامه ورزشی منظمی نداشتند. ریتم قلب جنینهایی كه مادرانشان در دوران بارداری ورزش كرده بودند، بهطور قابلتوجهی پایینتر از آهنگ قلب جنینهایی بود كه در دوران جنینی مادرشان ورزش نكرده بودند. در هر مرحله بارداری، اختلاف ریتم قلب جنین در این دو گروه از لحاظ آماری چشمگیر بود. در هفته 32 بارداری اختلاف آهنگ قلب جنین نیز در گروهی كه مادران آنها در دوران بارداری ورزش میكردند، به طور چشمگیری بالاتر از گروهی بود كه مادرانشان ورزش نكرده بودند.