دانلود تحقیق درمورد گیاهان دریایی و آبزی

دانلود تحقیق درمورد گیاهان دریایی و آبزی

0 9.9k
دانلود تحقیق درمورد گیاهان دریایی و آبزی

با دانلود تحقیق در مورد گیاهان دریایی و آبزی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گیاهان دریایی و آبزی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گیاهان دریایی و آبزی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد گیاهان دریایی و آبزی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:17 صفحه

قسمتی از فایل:

گياهان دريايي و کنترل گازهاي گلخانه اي

اندونزي- بالي: همه ما حداقل به طور نسبي با جلبک ها و خزه هاي دريايي آشنايي داريم، ولي شايد ندانيم که اين گياهان سبز رنگ و لغزنده که به سختي قابل رويتند، با فروتني تمام به جذب کربن محيط زندگي ما مشغول هستند.

    گروهي ازدانشمندان که در همايش در بالي گردهم آمده بودند، مي گويند که اين گياهان همچنين قادرند از طريق مکش دي اکسيد کربن مضر جو به صورت سلاحي موثر در مقابل گرم شدن جهاني کره زمين به کار روند. قدرت گياهان دريايي در اين عمل قابل مقايسه با قدرت انبوه ترين جنگل هاست.

    “چانگ- ايک- کير” دانشمندي اهل کره جنوبي مي گويد: نقش اقيانوسها در اين کار ناديده گرفته شده چرا که ما نمي توانيم نشو و نماي گياهي درون آب را مشاهده کنيم. اما واقعيت اين است که درون درياها خزه ها و جلبک هاي زيادي وجود دارد که دي اکسيد کربن را جذب مي کند.

    تحقيق بر گياهان دريايي که توسط دانشمندان ايراني از 12 کشور آسيايي دنبال مي شود، بخشي از تحقيق عظيمي است که سعي در اندازه گيري کربن جذب شده توسط گياهان و افزايش اين مقدار از طريق درختکاري و ديگر طرق ممکن دارد.

    اين جاذب هاي کربن در کنترل گازهاي گلخانه اي نقش حياتي دارند. گازهاي گلخانه اي موجب تجمع گرما در جو شده و بدين شکل عاملي موثر در افزايش دماي کره زمين به حساب مي آيند.

    همايش بالي به منظور شروع مذاکراتي دوساله در جهت ايجاد معاهده اي جديد در مورد گرم شدن کره زمين تشکيل شده است. قرار است اين معاهده در سال 2012، يعني زمان انقضاي پروتکل کيوتو، جايگزين آن شود. يکي از موضوعات اصلي بحث در اين معاهده، استفاده از منابع طبيعي زمين در جهت از بين بردن کربن هواست.

    در حالي که تاکنون جنگل ها بزرگترين جاذب هاي کربن محيطي به حساب مي آمده اند دانشمندان متخصص در زمينه گياهان دريايي معتقدند که بايد به اقيانوس ها توجه بيشتري مبذول نمود، اين در حالي است که سالانه هشت ميليون تن جلبک و خزه دريايي کشت مي شود.

    چين تاکنون بزرگترين توليدکننده گياهان دريايي بوده است و کره جنوبي و ژاپن در رده هاي بعدي قراردارند. در مجموع حدود هشتاد درصد خزه و جلبک دريايي جهان، در درياهاي مرتبط با اقيانوس آرام کشت مي شود. مردم کشورهاي حاشيه اين درياها، از خزه و جلبک در غذاي روزانه خود استفاده مي کنند.

    طرفداران استفاده از گياهان دريايي درکاهش کربن محيط مي گويند که سرعت سريع فتوسنتز در جلبک ها، روند توليد دي اکسيد کربن و نور خورشيد به انرژي و اکسيژن، گياهان دريايي را تبديل به گزينه اي مهم و برجسته براي جذب کربن محيط مي کند.

    برخي گونه هاي خزه هاي دريايي مي توانند در عرض سه ماه حدود 9 تا 12 فوت رشد کنند. “لي- جا-يونگ” نماينده وزارت شيلات کره جنوبي اظهار کرد که بعضي انواع گياهان دريايي قادرند تا پنج برابر بيش از گياهان زميني دي اکسيد کربن را جذب کنند. “جان بردال” نيز اعلام داشت که اقيانوس ها 50 درصد کل فتوسنتز کره زمين را بر عهده دارند. او ادامه داد: گياهان دريايي اکوسيستم هاي بسيار فعالي هستند. آنها کربن زيادي را در خود جذب مي کنند.

    کره جنوبي و ژاپن نظارت بر اين تحقيق را بر عهده دارند. سئول در سال گذشته يک و نيم ميليون دلار را به تحقيق در مورد قابليت هاي درياها در جذب کربن محيط اختصاص داده بود. دولت ژاپن و چند شرکت نيز درصدد ايجاد يک منطقه زراعتي بزرگ دريايي در ساحل غربي اين کشور هستند.

    “بردال” در يک سخنراني در همايش بالي استدلال نمود که روش هاي موثرتر کشت گياهان دريايي مي تواند توليد رادر کشورهاي داراي زمين هاي ساحلي وسيع به نحو بارزي افزايش دهد.
    دانشمندان مکان مشخصي را براي کشت خزه و جلبک مشخص نکرده اند، البته بردال تخمين زد که فيليپين مي تواند با استفاده از تکنيک هاي پيشرفته توليد، بازده خود را در اين زمينه تا صد برابر افزايش دهد.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر