دانلود تحقیق درمورد سامانه TCS

دانلود تحقیق درمورد سامانه TCS

0 11k
دانلود تحقیق درمورد سامانه TCS

با دانلود تحقیق در مورد سامانه TCS در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سامانه TCS را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سامانه TCS ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد سامانه TCS

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:4 صفحه

قسمتی از فایل:

درباره سامانه TCS بیشتربدانیم :

قابلیت کنترل خودرو در شرایط خاص حتی برای رانندگان حرفه ای می تواند درد سر ساز باشد چرا که مهارت در رانندگی تنها فاکتور تعیین کننده برای رهایی یافتن از مهلکه نیست از این رو خودرو سازان تلاش میکنند با بالا بردن ضریب امنیتی محصولاتشان بوسیله سامانه های هوشمند تا حدی از خطرات احتمالی پیشگیری کنند. شروع عصر حکم رانی سامانه های هوشمند بر فرامین راننده را میتوان از زمان تولد ABS دانست، سیستمی که در مراحل بعدی مکمل کار سامانه هایی از قبیل TCS , ESP , EBD , ABA ... شد .
هرزگشتن چرخهای متحرک در هنگام حرکت بر روی سطوح یخ زده از مشکلاتی است که بیشتر رانندگان آنرا تجربه کرده اند، مشابه همین مشکل در مورد اتومبیلهایی با موتورهای قوی حتی بر روی سطوح خشک نیز وجود دارد.راه حلی که از گذشته به منظور جلوگیری از هرزگردی چرخهای اتومبیلهایی که نیروی خروجی دیفرانسیل آنها زیاد است استفاده می شود، دیفرانسیل های limited slip differential LSD میباشد.به زبان ساده در خودروهای تک دیفرانسیل معمولی (دیفرانسیل آزاد) که گشتاور به هر دو چرخ منتقل میشود اگر یکی از چرخهای متحرک تماسی با سطح زمین نداشته باشد ویا بر روی سطوح یخ زده قرار گیرد ،آن چرخ آزادنه می چرخد و چرخ دیگربر روی زمین خشک در حالت سکون قرار میگیرد. در نتیجه خودرو ثابت میماند .سکون چرخ دوم به این دلیل است که، به چرخی که اصطکاک بیشتری دارد گشتاور کمتری منتقل میشود و این ایراد اصلی دیفرانسیل های آزاد می باشد.ولی در صورت وجود دیفرانسیل LSDگشتاور لازم جهت به حرکت در آوردن چرخ ثابت به آن منتقل می شود و در نتیجه خودرو میتواند به حرکت خود ادامه دهد در واقع تقسیم گشتاور بین هر یک از چرخ ها با توجه به میزان نیروی اصطحکا ک آنها با سطح جاده می باشد (هر چه نیروی اصطکاک کمتر گشتاور دریافتی هم کمتر).
از دیگر ترفندهایی که به منظور جلوگیری از هرزگردی چرخها انجام شده است، سامانه
MAX TRAC بود که بر روی برخی از محصولات جنرال موتوردر اوایل دهه 70 نصب می شد که از آن جمله میتوان به بیوک زیبا و قدرتمند Rivera ا شاره کرد که به صورت آپشنال این سامانه بر روی آن قابل سفارش بود.این سیستم بوسیله کامپیوتر های اولیه اتومبیل و سنسورهایی که در هر چهار چرخ نصب شده بود کار میکرد ،کامپیوتر با توجه به میزان اختلاف سرعت در چرخ های جلو و عقب میزان تورک موتور را به گونه ای تنظیم میکرد که کمترین هرز گردی در هنگام حرکت بوجود آید .این سامانه به دلیل بهای زیادی که مالک باید برای آن پرداخت میکرد مورد استقبال عموم قرار نگرفت.در همان سالها بود که کادیلاک نیزسامانه TMS Traction Monitoring System را بر روی مدل الدرادو نصب کرد ولی بخاطر واکنشهای ضعیف و نواقصی که در ECU به وجود می آمد بسیار مورد انتقاد قرار گرفت و عمر کوتاهی داشت.
ولی پیروز میدان درنصب سیستمی کامل، با کمترین نقص که بتواند میزان هرزگردی چرخهای متحرک را به حد اقل برساند وکمترین میزان پرت انرژی را داشته یاشد کارخانه مرسدس بنز بود که همواره در معرفی این گونه سامانه ها به لطف تلاش مهندسین
BOSCH یکی از پیشگامان می باشد،این کارخانه در سال 1971 سامانه ETCS
Electronic Traction Control System را معرفی کرد.
سامانه کنترل کننده هرزگردی در خودرو های مدرن امروزی بوسیله کاهش نیروی موتور و تقسیم نیروی ترمز( مجهز به
ABS ) به وسیله سنسور های سرعت که بر روی چرخها نصب شده ، اتومبیل را مهار می کند.
تاثیر بر روی کاهش نیرو موتور به گونه های مختلف برای خودرو های گوناگون انجام می شود :
جلوگیری کردن از جرقه زدن هریک از شمعها ویا کاهش سوخت رسانی برای یک یا چند سیلندر،و همچنین در خودروهای که مجهز به توربو شارژ هستند کاهش میزان پرخورانی ،از روشهاای متداول جهت کاهش تورک موتور هستند.
برای درک بهتر کاربرد
TCS ، در نظر بگیرید که پیش روی شما یک خیابان با شیبی ملایم قرار دارد و سطح این خیابان کاملا پوشیده از یخ یکدست و صاف در ضمن خبری هم از ستاد برف روبی نیست . خاطر جمع باشید که امکان عبور از این خیابان با هیچ تر فندی به جز TCS میسرنیست . وقتی خودرو شما در این وضعیت قرار میگیرد به علت کاهش نیروی اصطکاک ،چرخهای متحرک شروع به هرزگردی میکنند در همین لحظه سنسورها این خبر را به واحد کنترل میدهند وبلافاصله همزمان با کاهش نیروی خروجی دیفرانسیل ، سامانه ABS هم وارد عمل میشود و برروی هر چرخ بطور جداگانه نیروی ترمز مورد نیاز را اعمال میکند در چنین شرایطی اتومبیل شما، استوارو بدونه هیچ گونه هرزگردی به حرکت خود ادامه میدهد.این اعمال بسیار شبیه به رفتارهای سامانه ESP می باشد ولی این دو سامانه همانطور که ملاحظه میکنید اهداف متفاوتی را دنبال میکنند.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر