آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد گودبرداري
با دانلود تحقیق در مورد گودبرداري در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گودبرداري را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گودبرداري ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد گودبرداري
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:44 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
گودبرداري :
براي گودبرداريهاي بزرگتر استفاده از بيل و كلنگ مقرون به صرفه نبوده و بهتر است از وسايل مكانيكي مانند لودر و غيره استفاده شود. در اينگونه موارد براي خارج كردن خاك از محل گودبرداري و حمل آن به خارج كارگاه معمولا از سطح شيبدار استفاده ميگردد. بدين طريق كه در ضمن گودربرداري سطح شيبداري در كنار كود براي عبور كاميون و غيره ايجاد ميگردد كه بعد از اتمام كار، اين قسمت وسيله كارگر برداشته ميشود.
تا چه عمقي گودبرداري را ادامه ميدهيم
ظاهرا حداكثر عمق مورد نياز براي گودبرداري تا روي پي ميباشد. به علاوه چند سانتيمتر بيشتر براي فرش كف و عبور لولهها (در حدود 20 سانت يمتر كه 6 سانتيمتر براي فرش كف و 14 سانتيمتر براي عبور لوله ميباشد.) كه در اين صورت ميبايد محل پيهاي نقطهاي يا پيهاي نواري و شناژها را با دست خاكبرداري نمود. ولي بهتر است كه گودبرداري را تا زيرسطح پيها ادامه بدهيم، زيرا در اين صورت اولا براي قالببندي پيها آزادي عمل بيشتري داريم. در نتيجه پيهاي ما تميزتر و درستتر خواهد بود و درثاني ميتوانيم خاك حاصل از چاهكني و همچنين نخالههاي ساختمان را در فضاي ايجاد شده بين پيها بريزيم كه اين مطلب از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه ميباشد، زيرا معمولا در موقع گودبرداري كار با ماشين صورت ميگيرد در صورتي كه براي خارج نمودن نخالهها و خاك حاصل از چاه فاضل آب از محيط كارگاه ميبايد از وسايل دستي استفاده نمائيم كه اين امر مستلزم هزينه بيشتري نسبت به كار با ماشين ميباشد.
البته در مورد پيهاي نواري اين كار عملي نيست زيرا معمولا پيسازي در پيهاي نواري با شفته آهك ميباشد كه بدون قالببندي بوده و شفته در محل پيهاي حفر شده ريخته ميشود در اين صورت ناچار هستيم در ساختمانهائي كه با پي نواري ساخته ميشود اگر به گودبرداري نياز داشتيم گودربرداري را تا روي پي ادامه دهيم.
پي كني
اصولا پيكني به دو دليل انجام ميشود.
دسترسي به زمين بكر
با توجه به اينكه كليه بار ساختمان بوسيله ديوارها يا ستونها به زمين منتقل ميشود در نتيجه ساختمان بايد روي زميني كه قابل اعتماد بوده و قابليت تحمل بار ساختمان را داشته باشد بنا گردد. براي دسترسي به چنين زميني ناچار به ايجاد پي براي ساختمان ميباشيم.