آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود پیشنهاد ارزشیابی علل گرایش نوجوانان به شیطان پرستی
پیشنهاد ارزشیابی علل گرایش نوجوانان به شیطان پرستی
پیشنهاد ارزشیابی علل گرایش نوجوانان به شیطان پرستی
فرمت فایل ورد و قابل ویرایش
تعداد صفحات 13 صفحه
پایگاه خبری 'قابوس نامه' در مقاله ای با عنوان 'علل گرایش نوجوانان به شیطان پرستی' دیدگاهی را در این زمینه بازتاب داد.
به نوشته قابوس نامه، این مقاله به مشکلات شیطان پرستی از دیدگاه روان شناسی می پردازد.
در این مقاله که نویسنده آن 'حسنیه گودرزی' عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر معرفی شده می خوانیم: فلسفه شیطان پرستی و دلایل جذابیت آن برای نوجوانان، پویایی های رشدی زیربنایی و عوامل خطرآفرین در برابر شیطان پرستی و همچنین الگوهای ارتباطی و سبک فرزندداری و چگونگی تأثیر آن در آسیب پذیری نوجوانان در برابر شیطان پرستی مورد تحلیل قرار گرفته است.
شیطان پرستی یک حرکت مکتبی، شبه مکتبی و یا فلسفی است که هواداران آن شیطان را یک طرح و الگوی اصلی قبل از عالم هستی می پندارند آن ها شیطان را موجودی زنده و با چند وجه از طبیعت انسان مشترک می دانند.
شیطان پرستی را در گروه 'راه چپ' مخالف با 'راه راست' طبقه بندی می کنند (مقدس، 1388) دست چپی ها به غنی سازی روحی خود در جریان کارهای خودشان معتقدند و بر این باورند که در نهایت باید تنها به خود جواب پس دهند در حالی که دست راستی ها غنی سازی روحی خود را از طریق وقف کردن و بندگی خود در مقابل قدرتی بزرگ تر به دست می آورند.
شیطان پرستان در واقع خدایی از جنس شیطان را می پرستند و یا خدایی برای خود قائل نیستند شیطان پرستی دارای یک جهان بینی بوده و برای اثبات حقانیت خود شواهد زیادی دارد و در مواردی می توانند افراد 6 تا 60 سال را با خود همراه کنند (معمر، 1384).
این مکتب با نشر کتاب انجیل شیطانی و تأسیس کلیسای شیطان توسط آنتون لا - وی در سال 1966 به طور رسمی به وجود آمد.
کتاب انجیل شیطانی، کتابی هذیان آمیز است و بر ضد مسیحیت نوشته شده است و شامل مفاهیم اولیه شیطانی، آیین ها و مناسکی است که به شیوه هوشمندانه و موذیانه طراحی شده است تا در زمینه هایی که اکثر نوجوانان ضعف دارند، احساس قدرت القاء کند.
این آیین ها بر قدرت جنسی و توانایی کنترل دیگران تأکید دارند شیطان پرستی نوعی نظام اعتقادی و فلسفه زندگی است که ارزش ها و مناسک مذاهب دیگر (یهودی، مسیحی و اسلامی) را به سخره می گیرد؛ به اشاعه فساد کمک می کند؛ خشونت و کینه را ترویج می کند؛ با سوء مصرف مواد مخدر و الکل رابطه دارد؛ خطر خودکشی را افزایش می دهد؛ به کودکان و نوجوانان آسیب می رساند و حق آن ها را در داشتن زندگی سالم ضایع می کند.
در ایران بیش از 70 فرقه شیطان پرستی فعال وجود دارد آن ها از طریق تهیه فیلم و موسیقی، این فرقه را ترویج می دهند (تاپ نیوز، 1388)
این خسارات جبران ناپذیر شیطان پرستی ایجاب می کند که در باره آن مطالعه بیشتری صورت گرفته و با آن مبارزه گردد.
برای کمک به افرادی که درگیر شیطان پرستی هستند، اصول آن را قبول دارند و مناسک آن را به جا می آورند، باید از تأثیر آن در مشکلات هیجانی آن ها درک کاملتری داشت بی اطلاعی و اطلاعات ناقص و غلط باعث تولید راه حل های غلط و خام می شود تنها زمانی می توان به جوانترها کمک کرد که با رویکرد عینی به مشکل نگریسته شود.
شیطان پرستی نوعی عارضه است و اکثر فعالیت های منحرفانه در ارتباط با شیطان پرستی صرفا نشان می دهد که در زندگی افراد جوانی که به این فرقه روی می آورند، مشکلات بسیار جدی وجود دارد.
نوجوانان به دلایل مختلف از مشکلات هیجانی رنج می برند و لذا جذب شیطان پرستی می شوند.