آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد سقف تيرچه و بلوک
با دانلود تحقیق در مورد سقف تيرچه و بلوک در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سقف تيرچه و بلوک را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سقف تيرچه و بلوک ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سقف تيرچه و بلوک
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:11 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
فن تيرچه و بلوک ، تلفيق دو روش پيش ساختگي و بتن ريزي در محل است که در آن ، قالب تحتاني به کلي حذف مي شود. در اين روش ، فولادهاي کششي و برشي ( عرضي ) و پوشش بتني فولادهاي اصلي ، بصورت تيرچه هاي پيش ساخته در کارخانه توليد مي شوند. در کارگاه ، پس از قرار دادن تيرچه ها به فاصله هاي معين و شمعبندي زير تيرچه ها ، بلوکها را بين دو تيرچه مجاور قرار داده و سپس آرماتورهاي حرارتي را نصب و بتن ريزي مي نمايند ؛ به طوري که حداقل ضخامت بتن در روي بلوک ، پنج سانتيمتر باشد. پيش از حصول مقاومت بتن پوششي ، وزن بلوک ها و بتن توسط تکيه گاههاي موقت تحمل مي شود و پس از حصول مقاومت بتن پوششي ، تيرهاي T شکل چسبيده و مجاور هم لنگر خمشي حاصل از بارهاي قائم سقف را تحمل ، و به تيرهاي اصلي منتقل مي کنند.
اجزاي اصلي تشکيل دهنده سقف تيرچه و بلوک
سقف اجرا شده با تيرچه و بلوک از انواع سقف هاي با پشت بند ( تيرک دار ) بتني است که تحمل فشار به بتن بالايي با ضخامت حداقل پنج سانتيمتر واگذار مي گردد و کشش توسط ميلگردهاي کششي تيرچه ( ميلگردهاي تحتاني تيرچه ) تحمل مي شود. بتن بالايي همچنين ، همانند يک دال نازک با دهانه اي برابر فاصله دو تيرچه ، خمش موضعي را در محل بين دو تيرچه تحمل مي کند. در اين نوع سقف ، تيرچه ها به فاصله حداکثر 70 سانتيمتر ( محور تا محور ) کنار هم و در امتداد دهانه کوتاهتر سقف قرار مي گيرند و با بتن پوششي که در محل ريخته مي شود و ضخامت آن حداقل پنج سانتيمتر است ، تيرهاي T شکل چسبيده و مجاور هم را تشکيل مي دهند. براي پرکردن فاصله تيرچه ها ، از عناصر گوناگون ، مانند آجرهاي توخالي ، بلوکهاي بتني و حتي پلاستيک و چيزهاي ديگر استفاده مي شود. اين عناصر پرکننده در سقف تحمل نيرو نمي کنند.
بنابراين ، سقف تيرچه و بلوک از اجزاي اصلي ، به شرح زير تشکيل مي شود :
1- تيرچه
2- بلوک
3- ميلگرد حرارتي و افت و ميلگرد منفي
4- بتن پوششي ( درجا )
که نقش هريک از اين اجزا در مراحل دو گانه باربري ، يعني مرحله حمل و نقل تيرچه و اجراي سقف و مرحله بهره برداري را ، به ترتيب زير مي آوريم :
1- تيرچه : عضو پيش ساخته اي است ، متشکل از بتن و فولاد به مقطع تقريبي T ، که در دو نوع تيرچه خرپايي و تيرچه پيش تنيده ، توليد مي شود و مانند همه قطعه هاي پيش ساخته در دو مرحله تحت اثر نيرو قرار مي گيرد. اين دو مرحله به علت اهميت آنها بايد به دقت مورد ملاحظه قرار گيرند :
الف) مرحله اول باربري : در اين مرحله بايد تيرچه به تنهايي قادر به تحمل بار ناشي از وزن خود در هنگام حمل و نقل بوده و همچنين قادر به تحمل وزن مرده سقف ( وزن تيرچه ، بلوک و بتن پوششي ) بين تکيه گاههاي موقت ( شمعبنديها ) در زمان اجراي سقف باشد.
ب) مرحله دوم باربري : اين ملرحله در تيرچه پس از حصول مقاومت بتن پوششي فرا مي رسد که تکيه گاههاي موقت اجرايي برداشته شده و تيرچه به عنوان عضو کششي مقطع تيرT تحمل نيرو مي نمايد.