دانلود تحقیق درمورد عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري

دانلود تحقیق درمورد عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري

0 8.3k
دانلود تحقیق درمورد عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري

با دانلود تحقیق در مورد عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد عوامل موثر در تخريب بناها و بافت هاي شهري

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:68 صفحه

قسمتی از فایل:

تشخيص ضايعات در بنا،مجموعه و يا بافت شهري

اساسي ترين بخش قبل از هر اقدام مرمتي تشخيص ضايعه يا عارضه است . نوع مصالح پيوند منطقي عناصر ساختماني توزيع متناسب نيروها،مقاومت شالوده در مقابل بارهاي وارده، ـ تناسب نيروهاي داخلي با توجه به تواناي مصالح،حفاظت صحيح كل ساختمان در برابر عوامل خارجي، در مجموع از عوامل و شرايط لازم براي تأمين ايستايي و ادامه حيات و بقاي ساختمان محسوب مي‌شوند. بنابراين هنگام بررسي يك بنا يا مجموعه و يا بافت شهري پرداخت به عواملي كه مخل قلمداد مي شوند ضروري است.

كهولت و فرسودگي شرايط مناسبي را براي ساير عوامل مخل فراهم مي كنند. ـ ميزان رطوبت، تغيرات و نوسانات مداوم درجه حرارت(روز گرم و شب سرد) عوامل جوي، همگي مقاومت بناي پير و فرسوده را تضعيف مي كنند. طبعاً اين مقاومت حد معيني دارد مجموعه عوامل نامبرده مخل ادامه زندگي بنا مي شوند.

آسيب و عارضه> ..عدم تعادل> .عامل مخل

بنابراين مشاهده آسيب و عارضه در بنا دال بر عدم وجود تعادل است كه در چنين شرايطي ريشه يابي عامل مخل در دستور كار قرار مي گيرد.

به طور كلي عوامل تخريب مجموعه‌اي از كنشها و آسيبها هستند كه در تغيير شكل و  تخريب بنا مؤثر واقع مي شوند. نحوه تعمير بنا نيز بستگي به نوع اين عوامل مخل و مخرب دارد. پس ابتدا بايد عواملي را كه موجب صدمه ديدن بنا و يا نهايتاً ويراني آن شده اند بررسي كرد و سپس چگونگي تعمير و حفظ و نگهداري آن را طراحي و اقدام را آغاز كرد.


2.5-عوامل مؤثر در تخريب بنا

1.2.5 عوامل طبيعي

مانند رعد و برق، ـ رطوبت ناشي از آبهاي زيرزميني يا ريزش باران و برف، باد، زلزله، عوامل بيولوژيك. ـ تأثير عوامل طبيعي به نحوه استقرار، ـ تشكل بنا و مصالح مورد استفاده متفاوت بستگي دارد.

2.2.5عوامل اجتماعي و سوانح

مانند جنگ، ـ مهاجرت و آتش سوزي.

3.2.5 عوامل تخريب مربوط به شيوه خاص زندگي ماشيني

مانند تأسيسات بنا از قبيل فاضلاب، ـ كانال كشي و غيره.

4.2.5 عوامل تخريب مستقيم به وسيله مردم و حكام وقت

از جمله مي توان به تخريب حصارها و خندقها با هدف گسترش شهرها، ـ تخريب بناهاي عظيم به منظور استفاده از مصالح آنها و همچنين استفاده نادرست از ابنيه قديمي، ـ استقرار مردم در واحدها و مجموعه هاي بزرگ ديمي و دخل و تصرف شديد و ناهنجار در آنها، حفاري ابنيه به منظور گنج يابي، اقدامات بدون مطالعه و برنامه ريزي افراد خيّر به منظور تعمير، تغيير فشار آبهاي زيرزميني بر اثر حفر چاهاي عميق و پمپاژها.

جدول 1 مي تواند در انطباق عارضه با بعضي از مسائل موجود در بنا ما را ياري رساند، ـ بدين معني كه ضمن تجزيه بنا به بررسي پلان در بخشهاي مختلف و الحاقات بنا در تمام ابعاد(پلانمتريك و احجام)مي پردازيم كه در نهايت يكي از ابزارها براي مطالعه تنشها و عدم تعادل در بناهاست.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر