آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد سنگدانه
با دانلود تحقیق در مورد سنگدانه در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سنگدانه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سنگدانه ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سنگدانه
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:23 صفحه
قسمتی از فایل:
بخش اول: آزمايش مقاومت فشاري 1
بخش دوم: مقاومت سايشي سنگدانه 3
بخش سوم: آزمايش وزن حجمي 5
بخش چهارم: وزن مخصوص ظاهري 7
بخش پنجم: وزن مخصوص مطلق سنگدانه ها 9
بخش ششم: دانه بندي دانه هاي سنگي 10
بخش هفتم: آزمايش اسلامپ و وزن حجمي بتن 15بخش هشتم: نمونه گيري بتن 17
بخش نهم: مقاومت فشاري نمونه هاي مكعبي 18
بخش دهم: مقاومت كششي بتن (نمونه هاي استوانه اي) 20
آزمايش فشاري سنگدانه ها
شن مهمترين عامل مقاومت فشاري بتن ها ميباشد . حداقل مقاومت شن ميبايد از 800 کيلوگرم بر سانتيمتر مربع بيشتر باشد . شنها به دو دسته بادامي و نخودي دسته بندي ميشوند . سايز 5-10 ميليمتر شن را شن نخودي و 10-20 ميليمتر را شن بادامي مينامند . ما در اين آزمايش يک نمونه سنگدانه شني را از نظر مقاومت فشاري مورد آزمايش قرار ميدهيم .
براي اين آزمايش 3000 گرم شن را داخل سيلندر استوانه اي مخصوص ريخته و روي آن را صفحه فولادي قرار ميدهيم و به مدت 2.5 دقيقه زير فشار 21 تن جک هيدروليک قرار ميدهيم . پس از آن محصول را با الک 8 ميسنجيم و غربال ميکنيم . باقيمانده روي الک را وزن ميکنيم . براي اين آزمايش ما نياز به وزن سنگدانه خرد شده عبوري داريم و براي اين که آزمايش دقيق باشد و درصد خطا کاهش پيدا کند ما باقيمانده روي الک را حساب ميکنيم .
با احتساب وزن اوليه ، وزن رد شده از الک و فرمول فوق ميتوانيم درصد عبوري را محاسبه کنيم .
حال با استفاده از جدول و دانستن درصد دانه هاي خرد شده ميتوانيم مقاومت فشاري را حساب کنيم . در اين آزمايش مقاومت فشاري ما 600 ميباشد که براي ساخت بتن مناسب نميباشد .