آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد متخصصان ایرانی دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق ساختند
با دانلود تحقیق در مورد متخصصان ایرانی دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق ساختند در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق متخصصان ایرانی دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق ساختند را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق متخصصان ایرانی دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق ساختند ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد متخصصان ایرانی دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق ساختند
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:9 صفحه
قسمتی از فایل:
متخصصان برق ایرانی برای نخستین بار در کشور موفق شدند که دکل های 66 کیلو ولت انتقال برق بسازند.
به گزارش ایران پترونت به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، مديرعامل شركت مهندسي سبز با اعلام اين خبرگفت: كارشناسان اين شركت با همكاري فارس تكاب پس از شش ماه كار تحقيقاتي و با صرف 500 ميليون ريال هزينه به روش مهندسي معكوس موفق به طراحي و ساخت دكل 66 كيلو ولت انتقال برق شدند.
خوشنامي افزود: كارشناسان اين شركت پس از تائيد پژوهشگاه نيرو وابسته به وزارت نيرو موفق بهاخذ گواهينامه استاندارد طراحي وساخت شدند.
وي با اشاره به توانمندي مهندسان ايراني درطراحي و اجراي طرح هاي بزرگگفت: مهندسان اين شركت هم اكنون در حال طراحي سازه هاي ديگري از اين دكل ها هستند.
كارشناسان اين شركت همچنين موفق به طراحي بلندترين دودكش صنعتي ايران براي كارخانه سيمان لامرد شدند كه اين دودكش به طول 116متر وقطر 3و 8 دهم متر و وزن 110 تناست.
ارتفاع دودكش هاي ديگر كارخانه هاي سيمان 60 تا 80 متر است.
اگرچه که الکتریسته به عنوان نتیجه واکنش شیمیایی ای که در یک پیل الکترولیک از زمانی که الساندرو ولتا در سال1800م این آزمایش را انجام داد، شناخته می شده است، اما تولید آن به این روش گران بوده و هست. در سال 1831م، میشل فارادی ماشینی ابداع کرد که از حرکت چرخشی تولید الکتریسته می کرد، اما حدود پنجاه سال طول کشید تا این فن آوری از نظر اقتصادی مقرون به صرفه شود. در سال 1878م، توماس ادیسون جایگزین عملی تجاری ای را برای روشنایی های گازی و سیستم های حرارتی ایجاد کرد و به فروش رساند که از الکتریسته جریان مستقیمی استفاده می کرد که بطور منطقه ای تولید و توزیع شده بود، استفاده می کرد. در سیستم جریان مستقیم ادیسون، ایستگاه های تولید توان اضافی می بایست نصب می شدند. بدلیل اینکه ادیسون قادر نبود سیستمی را تولید کند که به ژنراتورهای چندگانه اجازه بدهد که به یکدیگر متصل شوند، گسترش سیستم او نیاز داشت که تمامی ایستگاه های تولید جدید مورد نیاز ساخته شوند.
نیاز به نیروگاه های اضافی ابتدا توسط قانون اهم بیان شده است: بدلیل اینکه تلفات با مربع جریان یا بار و با خود مقاومت متناسب است، بکار بردن کابل های طولانی در سیستم ادیسون به مفهوم داشتن ولتاژهای خطرناک در برخی نقاط یا کابل های بزرگ و گران قیمت و یا هر دوی اینها بود.