آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد مسموميت دوران بارداري
با دانلود تحقیق در مورد مسموميت دوران بارداري در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مسموميت دوران بارداري را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مسموميت دوران بارداري ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد مسموميت دوران بارداري
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:19 صفحه
قسمتی از فایل:
يك متخصص زنان گفت: ورم انگشتان و صورت، همچنين افزايش ناگهاني وزن در نيمه دوم بارداري، نشانه بيماري مسموميت دوران بارداري است. اديب ابراهيمي افزود: پيشرفت اين بيماري سبب خونريزي در مغز و كبد ميشود. وي با اشاره به اين كه اين بيماري در نيمه دوم بارداري شايعتر است، گفت: توجه به نشانههاي اين مسموميت و مراجعه به موقع به پزشك از پيشرفت بيماري پيشگيري ميكند.
استرس شديد در دوران بارداري باعث زايمان زودرس ميشود
يك جراح و متخصص زنان و زايمان در يزد گفت: بروز استرس در هفتههاي هيجدهم تا بيستم حاملگي باعث افزايش هورمون «كورتيكو تروپين» در خون و نهايتاً منجر به زايمان زودرس ميشود.
دكتر صديقه قندي افزود: با عنايت به اين موضوع كه افزايش استرس ميتواند باعث بروز مسايل جدي بهداشتي در طي دوران حاملگي شود، بروز آن نه تنها براي مادر بلكه براي نوزاد نيز مضرست.
وي اظهار كرد: استرس در طي حاملگي ميتواند باعث خستگي بيش از حد، بيقراري، كاهش و يا افزايش بيش از حد اشتهاء، سردرد، درد كمر و همچنين اختلال در خواب مادر باردار شود.
دكتر قندي اضافه كرد: ادامه يافتن استرس براي زمان طولاني مدت، علاوه بر كاهش مقاومت بدن نسبت به عفونتها، باعث بروز افزايش فشار خون، بيماريهاي قلبي - عروقي، مسموميت دوران بارداري
(پره اكلامپسي) و در نهايت زايمان زودرس شود.
وي در مورد اثرات استرس بر نوزاد خاطرنشان كرد: استرس دوران بارداري در نوزاد باعث كاهش وزن و اختلالات دستگاه گوارش ميشود.
اين جراح و متخصص زنان و زايمان با بيان اين كه همراه با بروز استرس هورموني به نام «كاتگون آمينها» ترشح ميشود، يادآور شد: اين هورمون زماني كه استرس شديد باشد، ترشح ميشود و در نهايت منجر به كم وزن شدن نوزاد، انقباض عروق جنين و نيز كاهش اكسيژنرساني و تغذيه و تأخير در رشد سيستم عصبي جنين ميشود.
وي از تكنيكهاي كاهش استرس به انجام فعاليتهاي ورزشي مرتب مثل يوگا و relaxation اشاره نمود و در پايان توصيه كرد: روزانه حدود ۲۰ الي ۳۰ دقيقه به تنفس خود دقت كنيد؛ بدين ترتيب كه با قفسه سينه به صورت آرام، مداوم و عميق نفس بكشيد تا به احساس آرامش كامل برسيد و استرس و اضطرابي كه بخشي از زندگي روزانه را تشكيل ميدهد، كاهش و محدود شود.
براساس نتايج مطالعات انجام شده، استفاده مداوم زنان باردار از ميوه و سبزيجات احتمال ابتلاي آنها به مسموميت و فشارخون حاملگي را کاهش ميدهد.صغري نيکپور محقق اين طرح و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين باره گفت: فشارخون بالاي زنان باردار ضمن ايجاد مسموميت حاملگي ( پره اکلامپسي) خطراتي همچون سقط جنين را به همراه دارد؛ از اينرو رعايت رژيم غذايي مناسب ميتواند از ابتلاي افراد به اين بيماري پيشگيري کند.وي در مورد پژوهشي که بر اين اساس انجام داده توضيح داد: در اين پژوهش ۱۵۴ زن باردار ۱۸ تا ۳۵ ساله که در مرکز آموزشي و درماني شهيد اکبر آبادي زايمان کردند به مدت يکسال با ارائه پرسشنامه از نظر مقدار مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين C (ميوه و سبزيجات) در طول بارداري مورد بررسي قرار گرفتند.نيکپور ادامه داد: در نمونههاي مورد مطالعه ۷۵ نفر مبتلا به پره اکلامپسي و ۷۹ نفر مبتلا نبودهاند.وي به نتايج به دست آمده اشاره کرد و به ايسنا گفت: زنان بارداري که در طول حاملگي روزانه ۸۵ ميليگرم يا بيشتر ويتامين C دريافت کنند به طور قابل توجهي کمتر از افراد ديگر به مسموميت و فشار خون حاملگي مبتلا مي شوند.گفتني است: اين پژوهش در نوزدهمين کنگره بينالمللي زنان و زايمان که ۱۴ مهر ماه سال جاري در کره جنوبي برگزار شد يكي از مقالات برگزيده بود.
مسموميت حاملگي يک مشکل شايع در حاملگي است که يک زن را در هر 7 حاملگي مبتلا مي کند. اين وضعيت با فشار خون بالا و پروتئين اضافي در ادرار بعد از هفته 20 حاملگي. به آن مسموميت يا فشار خون ناشي از بارداري گفته مي شود.