آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد استانداری
با دانلود تحقیق در مورد استانداری در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق استانداری را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق استانداری ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد استانداری
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:126 صفحه
قسمتی از فایل:
جایگاه استانداری در ساختار اداری کشور
ساختار اجرایی کشور وزارتخانه ای بنام وزارت کشور وجود دارد که این وزراتخانه بنا به وظیفه اش به تنظیم و نظارت مسائل مختلف در زمینه های سیاسی، امنیتی، انتظامی، اجتماعی و حتی فرهنگی و اقتصادی می پردازد.
این وزارتخانه برای اجرای برنامه ها و وظایف متعددی که دارد دست به ایجاد تشکیلاتی در هر استان زده که به آن تشکیلات استانداری می گویند.
استانداری ها خود به فرمانداری ها، شهرداریها، بخشداریها و دهداریها تقسیم می شوند که این تشکیلات همه به اجرای وظایف وزارت کشور مدد میرساند.
ابتدا از 8 سال پیش طبق قانون شهرداریها تا حدودی از زیر مجموعة استانداریها خارج و بیشتر با شوراها مرتبط شدند. اما همچنان از نظر تشکیلاتی تابع ساختار استانداریها و وزارت کشور هستند. وزارت کشور تمام برنامه های خود را توسط استانداریها و استانداریها برنامه های اجرایی خود را توسط فرمانداریها و فرمانداریها کلیه امور خود را در سطح حوزه مربوطه توسط بخشداریها انجام می دهند.
فصل دوم
وظایف و اختیارات استانداری
· تعریف کلی
· اختیارات استاندار
· مواد قانونی مربوط به استانداران
«وظایف و اختیارات استانداری»
استانداری در هر استان عالی ترین و بالاترین مقام و نهاد اجرای یا نظارتی و دولتی در هراستان می باشد که وظیفه اش تصمیم گیری و نظارت بر کلیه امورات استان است.
نظارت بر انجام وظایف تمام دستگاههای اجرایی، ادارات و سازمانهای استان و رسیدگی به مسائل بودجه و هزینه های استان و اتخاذ مناسب در مواقع بحران نظیر:
- شورشهای خیابانی
- سیل
- زلزله
- بیماریهای واگیردار
- و .....
- استانداری ها در کل اداری 2وظیفة کلی هستند:
1-نظارتی ( ستادی)
2- اجرایی( صنفی)
که در این بین بیشتر وظایف نظارتی(ستادی) و درون همین نهاد انجام میشود.
وظایف اجرایی( صنفی) هر استانداری برعهدة بازوهای اجرایی آن
( فرمانداری ها، شهرداریها و ....) محول شده است.
اختیارات استاندار
استانداری در قلمرو مأموریت خویش بعنوان نماینده عالی دولت مسئولیت اجرای سیاستهای عمومی کشوردر ارتباط با وزارتخانه ها،مؤسسات و شرکت های دولتی و سایر دستگاههایی که بنحوی ازبودجة عمومی استفاده می نمایند، نهادهای انقلاب اسلامی نیروهای نظامی و انتظامی، شوراهای اسلامی شهر و شهرداریها و مؤسسات عمومی غیردولتی را برعهده خواهند بود.