آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود مقاله درمورد مشاركت اجتماعي دانش آموزان و عوامل مؤثر بر آن
با دانلود مقاله در مورد مشاركت اجتماعي دانش آموزان و عوامل مؤثر بر آن در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله مشاركت اجتماعي دانش آموزان و عوامل مؤثر بر آن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله مشاركت اجتماعي دانش آموزان و عوامل مؤثر بر آن ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:40 صفحه
قسمتی از فایل:
بين صاحبنظران علوم اجتماعي نوعي اجماع نظر وجود دارد كه شكلي از تفكر عقلاني منجر به رشد تشكل هايي گرديده كه هدف آنها سهيم نمودن انسان در سرنوشت خود است . از رشد جنبه ديوانسالارانه در زندگي اجتماعي جديد تقريباً هيچ حوزه اي مصون نمانده است به نظر جامعه شناسان حتي در حوزه هاي سنتي زندگي اجتماعي مانند حوزه ديني نيز ديوانسالاي رشد كرده است.
مشاركت اجتماعي و عوامل مؤثر بر آن
ت و اين گونه تشكل ها و سازمان ها زمينه هاي متنوع زندگي اقتصادي ، سياسي ، فرهنگي ، اجتماعي و … جوامع را در بر گرفته اند . عضويت در اين نوع تشكل ها نه تنها نشانه اي از رشد سطح فكر انساني و آگاهي انسان نسبت به سرنوشت خود ، بلكه يكي از ملاك هاي مشروعيت و قدرتمندي نظام هاي امروز نيز به شمار مي رود . به طور عمده جوامع پيشرفته با سطح بالاي مشاركت اجتماعي قابل تميز هستند و اكثر جوامع سعي بر اين دارند كه به نوعي ميزان مشاركت اجتماعي را بالا برده و بخشي از مشكلات خود را با سهيم نمودن اعضا در تصميم گيري ها و استفاده از توانمندي تمام نيروهاي موجود حل نمايند .
در زمينه مشاركت انساني وضعيت حاكم بر نظام اجتماعي ما و سياست هاي مرتبط با آن وضعيت پارادوكسيكالي را به نمايش مي گذارد ، از يك طرف نظام سياسي حاكم در صدد جلب مشاركت مردم در جريانات لحظه اي ( داراي نتايج دراز مدت ) مانند انتخابات و تأييد نظام است ، در حالي كه مشاركت مردم در نهادهاي اجتماعي دراز مدت خارج از كنترل دولت چندان مورد استقبال نظام رسمي قرار نمي گيرد . از طرف ديگر ميزان مشاركت و تركيب مشاركت كنندگان در فعاليت هاي مختلف اجتماعي داراي توزيع ناموزون و نا هماهنگي در بخش هاي مختلف كشور است . به اين معني كه در مناطق نسبتاً مرفه ميزان مشاركت پايين بوده و مشاركت كنندگان از آگاهي بيشتر و اهداف روشن تري برخوردارند ، در حالي كه در مناطق نسبتاً فقير ميزان مشاركت بالا بوده و ميزان آگاهي سياسي نيز پايين است .