آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود مقاله تصميمگيري و خط مشي گذاري
با دانلود مقاله در مورد تصميمگيري و خط مشي گذاري در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله تصميمگيري و خط مشي گذاري را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله تصميمگيري و خط مشي گذاري ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
فرآيند تصميم گيري
تصميمگيري در قالب مجموعهاي از هشت مرحله نشان داده شده است كه با مرحله شناخت مسئله (مشكل) و معيار تصميمگيري شروع شده و با مراحل تعيين ارزش براي معيارها، مرحله ايجاد گزينههاي مختلف، تجزيه و تحليل و انتخاب گزينه مناسب و اجراي آن كه ميتواند به حل مشكل بينجامد و ارزيابي اثربخشي تصميمگيري ادامه مييابد.
مرحله اول- شناخت كامل
فرآيند تصميمگيري كه با پديد آمدن يك مشكل يا به طور دقيقتر، با مشاهده تفاوت بين شرايط موجود و شرايط مطلوب ، آغاز ميشود. ممكن است وضعيتي كه براي يك مدير مشكل ساز است براي مدير ديگر رضايت بخش باشد. شناسايي مشكل موضوعي ذهني است. علاوه بر اين مديري كه اشتباه يك مشكل مجازي را حل ميكند، شبيه مديري است كه در شناسايي مشكل واقعي اشتباه ميكند و هيچ كاري انجام نميدهد. شناسايي مشكل نه يك اقدام ساده و نه بياهميت، در فرآيند تصميمگيري است.
قبل از اين كه چيزي به عنوان مشكل شناخته شود، مديران مجبور هستند از تناقضات و مشكلات آگاه باشند. چه بسا آنها براي انجام اقدامهاي ضروري تحت فشار باشند و بايد منابع كافي براي اجراي آن اقدام را نيز داشته باشند.
چگونه مديران از وجود يك تضاد يا اختلاف آگاه ميشوند؟آنان مجبور هستند وضعيت موجود و استانداردهاي تبيين شده را با يكديگر مقايسه كنند. اين استانداردها چيست؟ استاندارد ميتواند عملكرد گذشته، اهداف از پيش تعيين شده يا عملكرد برخي واحدها در سازمانهاي ديگر باشد.
اما تناقض و اختلافي كه فشار و اجباري به همراه نداشته باشد، به مسئلهاي تبديل ميشود كه ميتوان آن را به تعويق انداخت. فشار بايد شامل، خط مشيهاي سازماني، ضرب الاجل، بحرانهاي مالي، توقعاتي كه مدير دارد، يا ارزيابي قريب الوقوع از عملكرد، باشد.