آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود مقاله ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در SMEs
با دانلود مقاله در مورد ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در SMEs در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در SMEs را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در SMEs ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:51 صفحه
قسمتی از فایل:
1. مقدمه
شركتهاي كوچك و متوسط امروزه به عنوان عامل عمده رشد ساختار صنعتي بسياري كشورها محسوب ميشوند و اينگونه صنايع براي بسياري از كشورهاي در حال توسعه كه درصدد احياي ساختار اقتصادي خود هستند، بسيار حائز اهميت است. اين كشورها دريافتهاند كه براي سرعت بخشيدن به روند صنعتي شدن، اولويت بايد به رشد صنايع كوچك و متوسط داده شود نه صنايع بزرگ. به همين دليل در حال حاضر اشتياق و تمايل بيسابقهاي نسبت به صنايع كوچك در بسياري از كشورهاي جهان وجود دارد. (موسينژاد، 1372)
بسياري از كشورهاي جهان حمايت قابل توجهي از صنايع كوچك خود به عمل آوردهاند و در جهت گسترش و تقويت آنها سياستهاي اقتصادي متعددي را تدوين كردهاند. اين مسأله آنقدر اهميت يافته كه كمتر كشوري ميتوان يافت كه در آن قانون يا قوانيني در جهت حمايت از صنايع كوچك وجود نداشته باشد.
اخيراً بسياري از كشورها دريافتهاند كه واحدهاي توليدي كوچك قادر به ايفاي نقش عمدهاي در اقتصاد ملي هستند. در برخي از كشورها چنين به نظر ميرسد كه اقتصاد ملي بر پايه واحدهاي كوچك بنا شده است. در تايوان 90 درصد صادرات توسط اين بخش تامين ميگردد. تجربه تايوان باعث شد كه بسياري از كشورها همانند سنگاپور و مالزي اقتصاد خود را به سمت واحدهاي كوچك و متوسط سوق دهند(كياني، 1372). در ايران، حدود 7/99 درصد كارگاههاي صنعتي كشور، سازمانهايي هستند كه كمتر از 50 نفر پرسنل دارند و اين سازمانهاي كوچك 8/53 درصد ارزش توليدات صنعتي كشور را تشكيل ميدهند. در ديگر كشورهاي جهان نيز بخش مهمي از درآمد ملي صنعتي توسط اين سازمانها تامين ميشود. شركتهاي كوچك و متوسط با سرمايهگذاري كم، اشتغال قابل ملاحظهاي ميآفرينند و به علت انعطاف پذيري جغرافيايي، اجراي برنامه عدم تمركز در فعاليتهاي صنعتي را آسان ميسازند، ضمن اينكه ميتوانند به صورت صنايع جنبي در خدمت صنايع بزرگ باشند. امتيازهاي عمده صنايع كوچك عبارتند از:
الف) غالباً داراي تكنولوژي ملي بوده و وابستگي آنها به خارج كمتر است.
ب ) روش توليد آنها نسبتاً ساده و امور فني و اداري آنها توسط يك نفر و يا چند نفر ميتواند اداره شود.