آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد كشاورزي ايران
با دانلود تحقیق در مورد كشاورزي ايران در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كشاورزي ايران را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كشاورزي ايران ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:12 صفحه
قسمتی از فایل:
خبر معاون امور بين الملل و امور آفريقا در وزارت جهاد كشاورزي در سومين اجلاس وزراي كشاورزي همكاري هاي اقتصادي - منطقه اي (اكو) در تهران گفت: ايران از 66 محصول اصلي كشاورزي/ توليد كننده عمده 25 نوع است كه بيشتر انها جزو محصولات باغي هستند.
تنوع اب و هوايي و شرايط توليد مناسب موجب شده است ايران در بسياري از محصولات كشاورزي مانند خاوريا و محصولات شيلاتي / پسته / زعفران / مركبات / سيب/ انگور/ خرما/ خشكبار / زيره و غيره از عمده توليد كنندگان و صادر كنندگان جهان شناخته شود.
اجلالي گفت : سرمايه گذاري به عنوان عامل مهم در رشد وجهش اقتصادي از جمله در رشد بخش كشاورزي به حساب مي ايد.
با وجود آنكه در دهه هاي اخير هيچ گاه سهم كشاورزي از سرمايه گذاري 10درصد فراتر نرفته اما در سالهاي اخير سعي شده است با افزايش جاذبه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي كه اغلب كمتر از نصف ساير بخشها بوده است و با استفاده از ساز و كارهاي روزامد مالي و اقتصادي سرمايه گذاري در اين بخش افزايش يابد و فرصت هاي شغلي بيشتري بوجود ايد.
به همين منظور برنامه هاي زير ساختي به اجرا درامده است و استمرار دارد كه از ان جمله مي توان افزايش راندمان آب / حفاظت و اصلاح از اراضي/ افزايش توليد و توزيع ادوات و تجهيزات كشاورزي /تامين و استفاده بهينه از نهاده هاي كشاورزي به ويژه استفاده از بذور مرغوب و مقاوم ، مبارزه با آفات و بيماريها با استفاده از روشهاي نوين / توسعه واحدهاي توليدي دامي و شيلاتي / برنامه هاي پايش / پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي دامي/ اجراي برنامه هاي جنگداري و آبخيزداري و انتقال نتايج تحقيقات به واحدهاي توليدي اشاره کرد كه هر سال از رشد قابل توجهي برخوردارند.
نتايج همه سياست ها و برنامه ها موجب شده است همواره حتي در شرايط نامطلوب اقليمي بخش كشاورزي رشد مثبتي در كشور داشته باشد كه در بعضي سالها اين رشد به حدود 10درصد نيز رسيده است.
معاون امور بين الملل و امور آفريقا در وزارت جهاد كشاورزي گفت : توسعه و كسب سهم بيشتر از بازار براي اين قبيل محصولات تنها در سايه به كارگيري فناوري هاي نوين بويژه در زمينه فراوري و بسته بندي امكان پذير است.
البته همزمان تلاشهاي زيادي به عمل امده تا موانع تجاري و فعاليت بخش خصوصي برطرف شود و اين بخش بتواند با ويژگي هاي ممتازي كه دارد منابع بيشتري را جذب كند و عليرغم تمام توانايي هاي بالقوه اي كه براي توسعه صادرات محصولات كشاورزي وجود دارد و هنوز از انها بهره برداري نشده است.