دانلود مقاله بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی

دانلود مقاله بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی

0 10.4k
دانلود مقاله بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی

با دانلود مقاله در مورد بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:153 صفحه

قسمتی از فایل:

چکیده:

محاربه در اصل به معنی سلب وگرفتن است و از این جهت در مورد کسی که برای جنگیدن یا ترساندن دیگران سلاح می کشد ، به کار می رود . منظور کسی است که قصد گرفتن جان یا مال یا امنیت دیگران رادارد. جرم محاربه و افساد فی الارض عنوان کلی برای جرائم علیه امنیت جامعه اعم از امنیت داخلی یا خارجی ،اقتصادی،فرهنگی، نظامی و سیاسی دارد . به همین جهت قانونگذار اسلامی برخی ازجرائم را به جرم محاربه و افساد فی الارض تعمیم داده ، مرتکب را به مجازات محارب و مفسد فی الارض محکوم می نماید. هدف از این تحقیق بررسی تحلیلی اطلاق عنوان محاربه و افساد فی الارض بر جرایم اقتصادی می باشد. تحقیق حاضر از نوع پژوهش های توصیفی و تحلیلی است. از ابزار فیش برداری برای گرداوری اطلاعات استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که بین فقها در اطلاق جرم محاربه در جرایم اقتصادی اختلاف وجود دارد. همچنین با توجه به شرایطی که جرایم اقتصادی می توانند موجب برهم زدن نظم عمومی و اختلال در سیستم بانکی کشور شده و موجب سلب اعتماد عمومی را فراهم اورند می توان عنوان محاربه و افساد فی الارض را برای جرایم اقتصادی در نظر گرفت.

 

کلید واژه ها: محاربه ، مفسد فی الارض ، جرایم اقتصادی ،قاچاق کالا

 

 

 

 

 

مقدمه:

جرم محاربه نمونه بارز جرایم علیه امنیت در حقوق ایران است.که درباب هفتم،قانون مجازات اسلامی مصوب۱۳۷۰ازماده۱۸۳تا۱۹۶مورد اشاره قرار گرفته است.
واژه محارب از ریشه (حرب)گرفته شده است که متضاد کلمه (سلم)به معنی صلح می باشد.محاربه در اصل به معنی سلب وگرفتن است واز این جهت در مورد کسی که برای جنگیدن یا ترساندن دیگران سلاح میکشد به کار می رود که وی قصد گرفتن جان یا مال یا امنیت دیگران رادارد.ایه ۳۳سوره مائده  اصلی ترین ایه ای است که در بحث از محاربه به ان استناد می شود .بعضی باتوجه به ایه۳۴ تنها مسلمانانی را که درمقابل دولت اسلامی به قیام مسلحانه دست می زدند رامشمول ایه دانسته است.برخی نیز هرچندایه را شامل کفاری که از روی کفر با مسلمانان ودولت اسلامی می جنگند نمی دانند ولی ان را علاوه بر مسلمانان شامل کفاری هم که به قصد ارعاب وغارت اموال با مسلمانان می جنگند دانسته اند.از مصادیق بارز محاربین قطاع الطریق هستند که با سلاح راهزنی می کنند.


4,000 تومان