آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟
بهترین فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟ با قیمت بسیار مناسب را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟ با مشخصات 23 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟ را از سایت ما دانلود کنید.
نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم با ایجاد انگیزه حس علاقه و وطن دوستی را در دانش آموزانم افزایش دهم؟
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:23 صفحه
قیمت فایل:8000 تومان
قسمتی از فایل:
بیان مسأله
علاقه به وطن،امری طبیعی است. هر انسانی نسبت به زادگاه و پرورشگاه خویش علاقه و دلبستگی دارد. آدمی به جایی که در آن به دنیا آمده و در آن پرورش یافته دلبستگی خاصی دارد و محیط زیست خویش را دوست می دارد.
از آیات قرآنی از جمله آیات ۶۳ و ۶۴ سوره طه به دست می آید که این علاقه امری طبیعی است و نمی توان به سادگی آن را از دل انسان ها بیرون برد.
همین علاقه موجب می شود تا برخی از افراد در اندیشه سوء استفاده از آن بیافتند. این گونه است که نوعی میهن دوستی افراطی به شکل میهن پرستی پدید می آید که از آن به پاتریوتیسم یاد می کنند. پاتریوتیسم عقیده به میهن پرستی و وطن دوستی افراطی که فراتر از ملی گرایی یعنی ناسیونالیسم است.
دشمنان انسان و انسانیت از علاقه طبیعی مردم به وطن سوءاستفاده کرده و آن را به شکل میهن پرستی در خدمت اهداف شوم خود می گیرند. خداوند گزارش می کند که فرعون برای مبارزه با حضرت موسی(ع) ملی گرایی را در برابر اسلام گرایی قرار می دهد. این گونه است با بهره گیری از علاقه مردم، به تقویت افراطی آن می پردازد تا آن را در برابر اسلام گرایی قرار دهد و اجازه ندهد تا مردم راه هدایت آسمانی موسی(ع) را بپذیرند. فرعون برای رسیدن به این مقصود، به دروغ قبطی گری را در برابر یهودگری قرار می دهد تا افزون بر تغییر ماهیت هدایت خواهانه نهضت موسوی، آن را رنگ و روی قومی و ملی داده و در یک فتنه جویی، ملی گرایی افراطی و میهن پرستی را در برابر خدا پرستی قرار دهد.
در حقیقت، فرعون با بهره گیری از علاقه طبیعی مردم به وطن، وطن ابزاری را برای تحریک قبطیان به کار گرفت تا ایشان را در برابر هدایت خواهی موسی(ع) و خداپرستی قرار دهد. استفاده ابزاری فرعون از علاقه مردم به وطن برای تحریک احساسات ملی مذهبی قبطیان در تبلیغات دروغین علیه حضرت موسی(ع) موجب شد تا بسیاری از مردم از درک حقیقت بازمانند و جنگ اسلام و کفر را جنگ یهودی و قبطی در تصاحب سرزمینی تصور کنند.(طه، آیات ۶۳ و ۶۴)
در طول تاریخ بسیاری از دشمنان انسانیت از این علاقه استفاده ابزاری کرده اند. بی گمان ملی گرایی افراطی در شکل پاتریوتیسم و حتی ناسیونالیسم عامل بسیاری از جنگ ها و مشکلات کنونی بشریت بوده و هست....